Skriv en kort oppsummering. Teksten vises som forhåndsvisning i noen e-postprogrammer. Åpne i nettleser
 

Adm.dir. Espen Lund har ordet

Kjære leser!

Etter et halvt år i sjefsstolen i Agenda kan jeg ikke si annet enn at valget av arbeidsplass kjennes veldig rett. Det har vært et spennende halvår hvor jeg har hatt gleden av å få bli kjent med utrolig mange dyktige og hyggelige mennesker. Jeg har også fått innsikt i en ny bransje som har det viktige samfunnsoppdraget å bidra til å legge til rette for et velfungerende arbeidsmarked med høy sysselsetting, lav ledighet og et inkluderende arbeidsliv.

Agenda er til for våre jobbsøkere og deltakere og våre fantastiske medarbeidere arbeider daglig for å legge forholdene best mulig til rette for at alle som er i kontakt med oss, - enten det er jobbsøkere, deltakere, næringsliv eller oppdragsgivere, skal ha en opplevelse av at Agenda strekker seg litt lenger for å levere.

Mitt første halvår har jeg forsøkt å benytte til å bli godt kjent med Agenda som selskap, menneskene som er involvert i bedriften og å starte en prosess hvor vi som selskap skal utvikle oss i takt med de signalene som kommer fra markedet vi opererer i. Bransjen er i stor endring og Agenda skal også i fremtiden fremstå som den beste samarbeidspartneren innen arbeid og inkludering i vårt nedslagsfelt.

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Foto: Christina Paulsen

Jobbformidling

Den viktigste jobben vi som Arbeid & Inkluderingsbedrift gjør er å bistå mennesker til å komme i jobb.
I dag gleder vi oss over å presentere Ingelin Thorstensen Rystad som nylig har avlagt fagprøve i salg og service hos REMA1000. 
Kjøpmann Øystein Haugen hos REMA1000 Skistua Narvik er så  fornøyd med Ingelin at han har valgt å ansette henne etter avlagt kompetanse-bevis. Noe også REMA-ansatt Lillian Mikalsen bifaller.
Følg linken og
Les mer

Språkopplæring

VEIEN TIL ARBEIDSLIVET
Solha Ishaq, 35 år kom til Norge med sine fire døtre for fem år siden. En svært lang vei – både fysisk og psykisk, - men i dag er alle godt integrert. Jentene er i videregående- og grunnskolen og hun er aktiv arbeidssøker. Men Solha har en spesiell historie som hun gjerne deler med oss.
Solhas historie handler også om hverdagen i Arbeid & Inkluderingsbedriften, Agenda. Hit kommer både mennesker av utenlandsk opprinnelse - og andre - som har behov for bistand til å komme i arbeid. Agenda er springbrettet videre for mange.
Les mer

Kaffe og arbeid

KAFFE – en fin oppkvikker
Kaffe har ikke bare en god effekt på kommunens ansatte. Også Agenda-ansatte bidrar for å gjøre dette mulig. Daglig sørger vi for at alle kaffemaskinene i Rådhusets ni etasjer er skikkelig rengjort og klar for en ny travel dag.
Dagfinn fra Agenda er en av de som tar kaffemaskinene i Rådhuset på alvor. Han stortrives med denne viktige oppgaven, noe også varaordfører Geir-Ketil Hansen er strålende fornøyd med.
Dette er en vinn-vinn-situasjon: flotte arbeidsoppgaver som – bokstavelig talt - er både stimulerende og oppkvikkende for ansatte i Narvik kommune så vel som i Agenda.
Les mer

Smakfull kvalitetsmat

Agenda Catering leverer med stolthet mat til alle typer privat- og bedrifts-arrangementer; store som små. Nå er vi på full fart inn i tiden for JULEBORD.
Ved å følge linken laster du ned vår julebordsmeny og andre menyer.
Foto: Rune Dahl
Les mer

Litt av en Agenda

Bruktikken og kafeen på Havna byr på mye forskjellig.
Her finner du alt fra møbler til serviset og pynten.
I vår nostalgiske kafe kan du nyte lunsj, middag, kaker og kaffe, bagetter og råflotte smørbrød.
Vi tilbyr også overtidsmiddag servert enten på arbeidsplassen eller i kafeen? Valget er ditt.
Foto: Rune Dahl
Les mer

Jobbfrukt

Ved å tegne et jobbfrukt-abonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov. Samtidig sparer vi din bedrift for tid og skaper helsemessige fordeler blant dine ansatte. 
Her illustrert med kafevert Sven-Erik og ordremottaker Jobbfrukt Sven-Arne.
Foto: Rune Dahl
Les mer

 
følg oss
Nettside Facebook Instagram Instagram
del
  facebook   Del
 
  Tweet   Tweet
 
  Tweet  
 
Endre dine opplysninger
Meld deg av e-postlisten
AGENDA AS, Postboks 153, 8502 NARVIK
+47 76 96 70 00
 
MailMojo
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet